Special Force deelnemer in ‘Door de Mangel’

In de 384e aflevering van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving presentator Elbert Huijts Patrick Melman als gast. De in Aalsmeer-oost opgegroeide business analyst probeert simpel gezegd processen in fabrieken energie zuiniger te maken. In zijn vrije tijd organiseert hij de Kindervakantieweek. Daarnaast is sport een belangrijke factor in zijn leven: hij voetbalt bij FC Aalsmeer, tennist en tegenwoordig doet hij ook aan kickboksen. “Leuk om te doen, maar voor mij niet in wedstrijdverband”, vertelde Patrick. Hij omschreef zich als een gezellig, sportief en eigenwijs persoon.

De volgende gast die Melman bereid heeft gevonden naar de studio te komen is Thijs van Leeuwen. “Hij is een goede vriend van mij en heeft meegedaan aan het programma ‘Special Forces’. Ik ben heel benieuwd hoe hij dat heeft ervaren”, aldus Melman, die zich ook afvraagt of hij in de buurt blijft wonen.
Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 22 mei om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Thijs? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Thijs.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Thijs van Leeuwen

Gepubliceerd: 16 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×