'That's Life' met Aalsmeer Roest Niet en Kunstroute Nieuwkoop

Tijdens weer een nieuwe uitzending van het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’ ontvangen programmamaakster Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout op Hemelvaartsdag om 20.00 uur weer leuke gasten.

Aalsmeer Roest Niet, een mooi evenement voor de liefhebbers van klassieke auto’s en motoren, oud- en jongtimers, viert hun 15-jarig bestaan. Dit jaar vindt het op 11 juni plaats en daar komen Rinus van Itterzon en Cees Eikelenboom over vertellen.

Ook wordt veel aandacht besteed aan een evenement in het pinksterweekend waarbij je heerlijk kunst kunt kijken in een fijne omgeving: ‘Kunstroute Nieuwkoop’ op 27/28/29 mei aanstaande. Bestuursleden Bram Kranenburg en Riet van Veeren nemen één van de deelnemende kunstenaars Marcel Witte mee naar de studio en komen vertellen over deze kunstroute. Een prima idee om met de fiets of auto, kunst te kijken en lekker te wandelen in een mooie omgeving.

Kortom, er is ook weer veel te zien en er natuurlijk weer fijne muziek. Dus schakel vooral je TV of computer/telefoon in en kijk mee met deze editie van ‘That’s Life’. Alle info is terug te zien op www.radioaalsmeer.nl

Foto: Aalsmeer Roest Niet

Gepubliceerd: 16 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×