Jonge mantelzorgers gezocht

Aalsmeer – Afgelopen week was de Week voor de Jonge Mantelzorger. Mantelzorg & Meer heeft een week lang diverse activiteiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. De activiteiten waren erg geslaagd. Jonge mantelzorgers konden varen, lasergamen, zeemeerminzwemmen, pannenkoeken eten of schilderen.

Meld je aan
Wil jij hier volgend jaar ook aan mee doen? Meld je dan aan als jonge mantelzorger. Je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten die er het hele jaar door zijn en in november ontvang je ook de mantelzorgwaardering. In Nederland is 1 op de 4 jongeren een jonge mantelzorger. Je bent jonge mantelzorgers als je tussen 7 en 23 jaar oud bent en langdurig zorgt voor iemand in hun omgeving. Bij Mantelzorg & Meer werken consulenten jonge mantelzorgers waar je terecht kan voor advies en ondersteuning. De consulent luistert en helpt jonge mantelzorgers verder. Er zijn ook contactgroepen waarin jonge mantelzorgers onderling ervaringen kunnen uitwisselen. Je kan je kosteloos aanmelden of meer informatie opvragen via info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl.

Gepubliceerd: 13 juni 2023 om 19:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×