Zaterdag 10 juni: opening Geluksroute 2023 op Stokkenland

Aalsmeer – “Wees je zelf” was de titel van de fantastische tentoonstelling door de Kinderraad van Aalsmeer in de Burgerzaal georganiseerd. Deze tekst liep parallel met het thema in de Geluksroute: “In vrijheid je zelf mogen zijn”. De samenwerking was al snel gevonden!

Kinderraadsleden Izabel en Sem zullen op zaterdag 10 juni om 11.00 uur, de opening verrichten van de geluksroute en de poppenkastvoorstelling: ‘Klodder kunst op het Stokkenland’ bij Carla Keramiek. Carla, Dick, Monique en Gerard hebben elkaar moeiteloos gevonden in ‘dingen samen doen’. Het wordt een feest van puur geluk!

Programma
– 11.00 tot 17.00 uur zal de poppenkastvoorstelling bij voldoende bezoekers ieder uur spelen.
– Vanaf 15.00 uur is er live optreden van de bekende band: Robbie, Dick and Friends.
– Tussen 11.00 tot 15.30 uur zal Monique Damen haar werk uitleggen en promoten. Haar motto is: “Maak van je leven je eigen snoepwinkel”. Het wordt niet alleen een kinderfeest, maar een groot geluksfeest voor iedereen!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 6 juni 2023 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×