‘Door de Mangel’ gaat weer de seringenakker op

Maandag 10 juli ontving het team van ‘Door de Mangel’ een bijzondere gast, of eigenlijk twee bijzondere gasten. Frank Klaassen was samen met zijn partner Patricia Vogels naar de studio gekomen. Zij zijn beiden actief binnen de LifeLine Ukraine Foundation en verrichten humanitaire hulp voor de inwoners van Oekraïne. Dat begon met het inzamelen van kleding, maar groeide uit tot generatoren, auto’s en medische attributen. Frank vertelde hoe hij tussen de vallende raketten de ingezamelde spullen wegbrengt. Als achterblijvende partner vertelde Patricia soms wel ongerust te zijn, maar zich thuis vooral bezig te houden met het secretariële werk. “De Oekraïners hebben nog vele spullen nodig”, vertelden beide hulpverleners. Op radioaalsmeer.nl is te lezen waar grote behoefte aan is. Frank omschreef zich in deze intense uitzending als: menselijk, betrokken en kritisch.

Voor de laatste uitzending voor het zomerreces heeft Frank Klaassen ook weer een nieuwe gast gevonden. Hij heeft Marcel Groeneveld gevraagd achter de microfoon plaats te nemen, Groeneveld is een seringen-, ilex- en potplantenkweker. Frank heeft veel respect voor dit goede mens. “Hij kan heel mooi over zijn vak vertellen”, aldus Klaassen.

Wat hij te vertellen heeft hoor je maandag 17 juli vanaf 19.00 uur in de laatste uitzending voor de zomervakantie.
Heb jij een vraag voor Marcel? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Marcel.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marcel Groeneveld

Gepubliceerd: 11 juli 2023 om 14:16 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×