Herhaling 'Door de Mangel' met Rens de Vos

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 3 oktober 2022 met Rens de Vos.

Hij is een muzikant, kunstenaar en daarnaast ook vrijwilliger in het jongerencentrum N201. Marit vindt hem een echte mensenmens, kan met iedereen opschieten en is een echte creatieveling. Rens zingt in een punkband en schrijft zelf ook teksten.

De ras-Aalsmeerder die vaak in Amsterdam zit voor zijn vak, noemde zichzelf creatief, eigenzinnig en leuk. Waar haalt hij toch zijn inspiratie vandaan? Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag 30 juli om 19.00 uur.

Foto: Rens de Vos

Gepubliceerd: 25 juli 2023 om 11:49 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×