'Klodderkunst' van poppentheater Zelen op Boerenvreugd

Aalsmeer – Een schilderij maken is voor de ‘Bennie – kleine Rembrandt’ nog best lastig. Toch droomt hij om later een echte kunstenaar te worden en overal te hangen met zijn werk. Maar de weg zit vol klodders en als hij zijn geduld verliest, wil hij stoppen: ‘Ik heb toch geen talent!’ Gelukkig krijgt hij hulp van een vreemde gekleurde vogel. Vliegend op de vleugels van ‘Picasso’ is hij op weg naar zijn geluksroute, voorbij de regenboog. Met alle kleuren uit die regenboog maakt hij zijn mooiste schilderij dat hij ooit heeft gemaakt. Kom zelf kijken en klodderen en hang je schilderij ook in het mooiste museum wat er bestaat!

Het bezoekadres van de kinderboerderij is Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Er is een voorstelling om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Aan het bezoeken van de voorstelling zijn geen kosten verbonden, maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen, contant of via de QR code.

 

 

Gepubliceerd: 9 juli 2023 om 22:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×