Oproep tennissers G-tennis buddytoernooi Kudelstaart

Aalsmeer – Zaterdagmiddag 26 augustus wordt bij Tennisvereniging Kudelstaart weer een gezellig G-tennis buddytoernooitje georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking uit de regio. Dit is inmiddels een traditie tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Kudelstaartse tennisvereniging en ook dit jaar zijn de voorbereidingen alweer gestart. Tennis moet tenslotte voor iedereen mogelijk zijn.

Er wordt in poules gespeeld en de wedstrijdjes duren maximaal een kwartiertje. Ervaring met tennis is niet nodig. Al heb je nog niet eerder een tennisracket in je handen gehad, dan nog kun je meedoen. En er wordt flexibel omgegaan met de puntentelling. Het gaat vooral om de gezelligheid. Je kunt samen met een dubbelpartner komen, zoals je vader, moeder, oom, tante, broer, zus of vriend. Maar wij kunnen ook een sportieve buddy voor je regelen die die middag met je speelt. De leuke middag waarvan de inloop om 14.30 uur start, wordt afgesloten met een overheerlijke pizza.

Er zijn nog wat plekjes voor enthousiastelingen die willen mee willen doen met het tennistoernooitje, dus meld je vooral aan. Wacht er echter niet te lang mee in verband met de voorbereidingen. Doe je mee? Geef je op via telefoonnummer 06-17752867.

Foto: Koos Paehlig Fotografie

Gepubliceerd: 8 augustus 2023 om 17:53 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×