Finalisten Onderneming van het Jaar 2023/2024 bekend

Aalsmeer – Woensdagavond 20 september vond de hartverwarmende voorronde van de Onderneming van het Jaar 2023/2024 verkiezing plaats. Deze spannende avond bracht 26 gepassioneerde ondernemers samen, die streden om een felbegeerde plek in de finale, verdeeld over vier opmerkelijke categorieën: Starter, ZZP’er, MKB Klein en MKB Groot.

De avond begon met openingsspeeches van Wethouder Sven Spaargaren en Wouter de Vries, de voorzitter van Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Beiden straalden trots uit over de nominaties van zoveel fantastische bedrijven voor deze prestigieuze verkiezing. De ondernemers pitchten vol passie hun bedrijf in slechts twee minuten, en na grondig juryonderzoek werden twaalf bedrijven geselecteerd voor de langverwachte finale op 17 november.

De ontknoping van de avond bracht de volgende finalisten: Stoer Bikes, Vesela Pani en Tuk Truck in de categorie Starter, en Beautysalon Moments, De Helpende Hand en Thee & Kaart in de ZZP-categorie. In de categorie MKB Klein was het extra spannend, met 10 genomineerde bedrijven. Uiteindelijk gingen Studio Casco, The Bright Shine en Bart Brugman door naar de finale. Voor MKB Groot waren de eersten Koninklijke De Vries Scheepsbouw, Renault Nieuwendijk en Bakkerij Vooges.

De volgende stap voor de finalisten is een bezoek van diverse juryleden, en de hoogtepuntavond is op 17 november, waar tijdens een feestelijke ceremonie de uiteindelijke winnaars zullen worden aangekondigd, inclusief de innovatieprijs voor het meest innovatieve bedrijf.

Naast de door de jury gekozen winnaars is er ook de spannende publieksprijs, waar alle 26 deelnemende bedrijven kans maken. Stemmen voor je favoriete bedrijf kan vanaf 21 september via deze website.

Gepubliceerd: 21 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×