Gratis opfriscursus Rijvaardigheid voor 65-plussers

Aalsmeer/Kudelstaart – Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels? Wilt u daarbij ook nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp dan nu uw kans! De gemeente Aalsmeer biedt u, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling Amstelveen-Amstelland, een gratis Opfriscursus Rijvaardigheid aan.

De theoriecursus is op donderdag 12 oktober en donderdag 9 november, van 10.00 – 12.00 uur in de raadskelder in het gemeentehuis. U wordt op beide dagen verwacht. Een deskundige verkeersinstructeur praat u bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen. Wees er snel bij, er kunnen slechts 40 mensen meedoen!

Gratis rijvaardigheidsrit
Bij de opgave voor deze cursus kunt u zich ook inschrijven voor een gratis rijvaardigheidsrit. Deze rit maakt u samen met een erkende rijinstructeur in uw eigen auto en in uw eigen omgeving. De datum wordt afgesproken in overleg met de verkeersschool. Deelname is voor eigen risico.

Geen examen
De theoriebijeenkomsten en rijvaardigheidsrit hebben een informatief karakter. Het is dus geen examen. Bij aanvang van de eerste theoriebijeenkomst ontvangt u een theorieboek. Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Aalsmeer en is voor u geheel kosteloos.

 Wie kunnen zich waar en hoe aanmelden?
Oudere automobilisten (65+) die wonen in de gemeente Aalsmeer kunnen zich, bij voorkeur via email vvn.amstelland@gmail.com, aanmelden bij VVN afdeling Amstelveen-Amstelland. Het kan en mag ook per post: VVN afdeling Amstelveen-Amstelland, J. de Graeflaan 123, 1181 DM Amstelveen. Geef bij het inschrijven uw volledige adresgegevens, geslacht, voorletters en achternaam, telefoonnummer, geboortedatum en (zo mogelijk) emailadres aan.

Gepubliceerd: 18 september 2023 om 22:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×