Toneelvereniging zoekt bijzondere plekjes in Kudelstaart

Kudelstaart – De zomer is voorbij en dat betekent dat de maand november dichterbij komt, het moment dat het doek open gaat en de spelers en crew van Toneelvereniging Kudelstaart het publiek gaan trakteren op een heerlijke avond uit vol grappige sketches, ontroerende liedjes, woordgrappen en natuurlijk spectaculaire dansnummers van de enthousiaste groep Blackbird Dance Centre.

Naast deze voorstelling organiseert TVK een ludieke actie: wat is uw favoriete, bijzondere of nostalgische plekje in Kudelstaart? De vereniging is op zoek naar leuke foto’s van het dorp, ofwel uit de oude doos, ofwel gemaakt vandaag de dag van een stukje dorp waar uw hart sneller van gaat kloppen. Een de kans is groot dat uw beelden terug te zien zijn tijdens de voorstellingen op groot een scherm. Schroom dus niet om een foto te mailen van een plek wat voor u Kudelstaart bijzonder en waardevol maakt. Deze kunt u sturen naar toneelverenigingkudelstaart@gmail.com.

Kaartverkoop
De speeldata zijn vrijdag 3 november, vrijdag 10 november, vrijdag 17 november en zaterdag 18 november in het Dorpshuis van Kudelstaart. Op zaterdagmiddag 21 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur worden de kaarten verkocht in het dorpshuis voor € 12,50 en vanaf dat moment tevens online via www.toneelverenigingkudelstaart.nl. Vanaf maandag 23 oktober zijn de kaarten ook te koop bij bakkerij Vooges in de Zijdstraat en slijterij Van Lammeren in Kudelstaart.

Gepubliceerd: 17 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×