Wilco Hoogeveen in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag was er weer een bekende Aalsmeerder te gast in de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer. Het team van ‘Door de Mangel’ ontving Sebastiaan Sargis. Hij is wiskundedocent op de middelbare school, maar slaat op 1 november een totaal andere weg in: hij wordt dan de nieuwe eigenaar van de Aalsmeerse Zeilschool. Een spannende stap die hij met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet treedt. Hij wil de succesformule voortzetten, maar vooral ook kijken of ook in de winterperiode activiteiten ontwikkeld kunnen worden. Het docentschap staat daarom op dit moment op een zijspoor en gaat hij volledig voor zijn nieuwe uitdaging. Sebastiaan noemde als bij hem passende woorden enthousiast, doorzetter en overzicht.

Uiteraard is ook Sebastiaan op zoek gegaan naar een opvolger. Op maandag 25 september komt de Aalsmeerse ondernemer Wilco Hoogeveen naar de studio. Wilco is een leergierige, ambitieuze, creatieve, hardwerkende en kritische ondernemer en eigenaar van Turf Aalsmeer. Daarnaast schrijft hij voor Radio Aalsmeer ook met enige regelmaat columns over zijn favoriete woonplaats. “Wilco heeft verschillende spellen ontwikkeld en is met zijn spel Gold Creek uniek in heel Nederland. Ik wil graag van hem weten wat ondernemen in een prachtige gemeente als Aalsmeer zo aantrekkelijk maakt”, vroeg Sebastiaan zich af.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 25 september vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Wilco? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Wilco.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Wilco Hoogeveen

Gepubliceerd: 19 september 2023 om 11:15 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×