Nieuwe termijn CEO Van Schilfgaarde

Aalsmeer – Royal FloraHolland verlengt CEO Steven van Schilfgaarde’s termijn voor nog eens vier jaar. Bovendien wordt vanaf januari 2024 een Chief Value Officer (CVO) toegevoegd aan de directie. Het directieteam zal dan bestaan uit CEO Steven van Schilfgaarde, CFO David van Mechelen, en een nog aan te wijzen CVO.

Volgens Jack Goossens, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is deze verlenging bedoeld om continuïteit en stabiliteit te waarborgen. Hij benadrukt de tevredenheid over van Schilfgaarde en het goed functionerende directieteam. De focus ligt op de ontwikkeling van het Royal FloraHolland platform, inclusief Floriday en fysieke hubs, om meer waarde te bieden aan kwekers, kopers en andere stakeholders.

Steven van Schilfgaarde benadrukt tevens het belang van duurzaamheid in de sierteeltsector en zijn toewijding aan deze transitie. De toevoeging van een Chief Value Officer in de directie wordt gezien als een stap om de versnelling van Royal FloraHolland mogelijk te maken. De kandidaat voor deze functie zal binnenkort worden benoemd na overleg met de Ondernemingsraad.

Gepubliceerd: 13 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×