Danny Lanser te gast in ‘Door de Mangel’

In de 403e aflevering van ‘Door de Mangel’ was de enthousiaste en open Jordy van der Pol te gast. De Kudelstaarter groeide op in Rijsenhout en kwam na zijn schooltijd op de vrachtwagen terecht. Buitenland, binnenland en uiteindelijk op de werkvloer in de tuinbouwsector. Hij vindt het leuk om naast zijn werk te klussen en zijn handen maken wat zijn brein bedenkt. Zo ook een levensgrote barbecue. “Ze noemen het wel de locomotief”, vertelde Van der Pol, die nu ook op feesten en partijen een compleet verzorgde barbecue regelt. Terugkijkend op zijn leven tot nu toe, zou hij sommige dingen toch anders gedaan hebben: meer aandacht voor zijn familie. Jordy omschreef zichzelf als behulpzaam, creatief en recht-door-zee. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl.

Voor maandag 20 november heeft Jordy ook weer een nieuwe gast gevraagd. Vanaf 19.00 uur zal dan Danny Lanser naar de studio komen. De tot automonteur opgeleide Hornmeerder is inkoper bij een rozenkweker en daarnaast werkzaam als inmeter en floorplanner van woningen. Jordy wil graag van Danny weten wat er nog bovenaan zijn bucketlist staat.

Heb jij ook een vraag voor Danny? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Danny.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Danny Lanser

Gepubliceerd: 14 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×