‘Door de Mangel’ gaat barbecueën met Jordy

Afgelopen maandag ontving de Aalsmeerse talkshow een uiterst nerveuze Pepijn Drost. De Kudelstaarter genoot zijn opleiding grotendeels in het buitenland en na terugkeer in Nederland liep hij stage bij het Arsenaal van Jan en Monique des Bouvrie. Na corona startte hij samen met zijn vrouw een eigen onderneming: Eco-dreamer. Zij proberen mensen te inspireren om duurzame keuzes te maken, zoals met hun eigen speciaal biermerk. Pepijn omschreef zichzelf als creatief, een doorzetter en ondernemend. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl

Op maandag 13 november om 19.00 uur is er ook weer een nieuwe gast. Dan zal Jordy van der Pol achter de microfoon kruipen. Van der Pol is werkzaam in de tuinbouwsector, maar verzorgt daarnaast onder de naam Kudelsmoke feesten en partijen met zijn bijzondere barbecue. Pepijn en Jordy zijn beiden regelmatig bezig met klussen in de tuin, Ze helpen elkaar en staan voor elkaar klaar. Pepijn wil graag van Jordy weten op welk voorwerp hij het meest trots is dat hij gemaakt heeft van hergebruikte materialen.

Heb jij ook een vraag voor Jordy? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan hem.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM.

Foto: Jordy van der Pol

Gepubliceerd: 7 november 2023 om 16:25 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×