Elektricien Kevin de 405e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ Danny Lanser in de studio. De Hornmeerder werkte jarenlang als inkoper op de veiling en nu bij een rozenkweker. Daarnaast is hij onlangs voor zichzelf begonnen als inmeter en floorplanner van woningen. “Gewoon leuk om er naast te doen”, aldus Lanser. Danny had bovenaan zijn bucketlist een gezamenlijk bezoek aan de VS met zijn hele gezin. “Samen herinneringen maken”, vertelde de enthousiaste Water- en wintersporter. Danny omschreef zichzelf als behulpzaam, flexibel en loyaal. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl

Op maandag 27 november komt er een nieuwe gast die gevraagd is door Danny. Vanaf 19.00 uur zal Kevin Spring in ’t Veld aan schuiven in de studio. Kevin is elektricien en woont zijn hele leven al op de Oosteinderweg. Danny wil graag van Kevin weten welk doel hij wil bereiken over vijf jaar.

Heb jij ook een vraag voor Kevin? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Kevin.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kevin Spring in 't Veld

Gepubliceerd: 20 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×