Honderd deelnemers Westeinderpas

Aalsmeer – De Westeinderpas, de lokale cadeaukaart van Aalsmeer en Kudelstaart, verwelkomde donderdag 30 november restaurant On the Rock als haar 100e deelnemer. Wethouder Sven Spaargaren bracht een felicitatiebezoek aan het restaurant, bekend om zijn moderne Franse keuken en prachtig uitzicht over de Westeinderplassen. Merel Meijer, eigenaar van On the Rock, nam bloemen in ontvangst tijdens het feestelijke moment.

De Westeinderpas, gelanceerd afgelopen zomer met steun van de gemeentelijke Stimuleringsfonds-subsidie, tracht jaarlijks ruim zes miljoen euro die naar landelijke cadeaukaarten gaat, in de regio te behouden. Wethouder Spaargaren benadrukte het belang van de pas voor de lokale economie en ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart.

Met dagelijks toenemende aanmeldingen van diverse bedrijven, van drogisterij tot zwembad, blijft de Westeinderpas groeien en hoopt het een representatieve afspiegeling te worden van de veelzijdige ondernemersgemeente Aalsmeer. Voor meer informatie: www.westeinderpas.nl.

Gepubliceerd: 2 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×