Kerstpakkettenactie voor 100 gezinnen

Aalsmeer/Kudelstaart,- Participe Amstelland en Stichting ANDERS Amstelland hebben dit jaar in de aanloop naar kerst honderd huishoudens in Aalsmeer en Kudelstaart verrast met kerstpakketten. Onder leiding van burgemeester Gido Oude Kotte werden de pakketten symbolisch overhandigd aan genomineerden, gekozen door mede-inwoners die hen een steuntje in de rug gunden of een speciale waardering wilden uitspreken.

Dit jaar groeide de jaarlijkse actie, waarbij inwoners anderen konden voordragen en persoonlijk pakketten bezorgden, nog verder. Dyane Stam, maatschappelijk werker bij Participe Amstelland, benadrukte de groeiende verbinding en ontmoeting tussen de gemeenschap. Veelal gevuld met lokale donaties, variërend van lekkernijen tot boeken en kalenders, werden de pakketten mogelijk gemaakt door gulle bijdragen van lokale ondernemers en particulieren.

Zowel ontvangers als voordragers uitten hun dankbaarheid voor de betrokkenheid en de gevarieerde inhoud van de pakketten, waarmee de actie een succesvolle en emotioneel beladen kerstviering mogelijk maakte voor velen in de regio.

Gepubliceerd: 23 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×