Sander ten Seldam op herhaling bij 'Door de Mangel'

De programmamakers van ‘Door de Mangel’ genieten van een korte kerstvakantie. Dat betekent dat er op Eerste Kerstdag een herhaling werd uitgezonden met ICT-er Mike Mieremet en op maandag 1 januari is er ook weer een herhaling om 19.00 uur.

Dan wordt de aflevering met Sander ten Seldam van 26 juni 2023 opnieuw uitgezonden. Ten Seldam kwam bij toeval in de optiek terecht en heeft zo’n tien jaar allerlei opleidingen gedaan. De 49-jarige Aalsmeerder ontving tijdens de uitzending een onroerend mailtje van zijn 9 jaar jongere zus waarin ze hem bedankte voor al zijn steun.

Maandag 8 januari is het team van ‘Door de Mangel’ er weer met in de radiostudio Saskia Offerman.

Foto: Sander ten Seldam

Gepubliceerd: 26 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×