'Door de Mangel' ontvangt Saskia Offerman

Voor de kerstvakantie ontving het voltallige team van ‘Door de Mangel’ in de laatste uitzending van 2023 fysiotherapeut Auke Ham als 408e gast. De geboren Aalsmeerder groeide op in Aalsmeer-Oost. Zijn moeder is ook een Aalsmeerse, de bekende bloemiste Afke Borgman. Via de studie rechten is hij uiteindelijk fysiotherapie gaan studeren en ging hij bij PACA werken en werd zelfs een van de eigenaren. Hij omschreef zichzelf: als sociaal, open en punctueel.

Voorwerp Saskia Offerman

Natuurlijk heeft Auke ook een nieuwe gast bereid gevonden om in het nieuwe kalenderjaar naar de studio te komen. Op maandag 8 januari om 19.00 uur neemt Saskia Offerman plaats achter de microfoon. Hij kent haar op verschillende manieren, maar recent door zijn zoon die bij haar op de kinderopvang en zwemles heeft gezeten en met haar wegliep. “Een echte Aalsmeerse no-nonsens vrouw,” noemt Auke haar. Hij wil graag van haar weten wat haar nou echt gelukkig maakt.

Heb jij ook een vraag voor Saskia? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan haar.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

 

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 2 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×