‘Door de Mangel’ ontvangt juf Denise als gast

Op de laatste maandag van februari ontving het team van ‘Door de Mangel’ de Rijsenhoutse Colette Lanser. Zij is geboren en getogen in de Aalsmeerse Berkenlaan: “Het mooiste laantje van Aalsmeer”, aldus Lanser. Nadat bleek dat de bloemen- en horecawereld niets voor haar was, kwam zij bij de CTAV terecht waar zij 12 jaar heeft gewerkt. Momenteel staat zij in de Wereldwinkel en werkt zij op een kwekerij. In haar vrije tijd zingt zij in de Aalsmeerse band Dazzle en speelt zij toneel bij de Rijzenspelers, die dit jaar 80 jaar bestaan. Colette omschreef zichzelf als zeker-onzeker, gezellig en vrolijk.

Voor komende maandag 4 maart heeft Colette weer een nieuwe gast aangedragen. Ze hoefde niet ver te zoeken, want ze kwam uit bij haar dochter Denise. Zij geeft les aan kleuters op haar oude basisschool, maar doet ook vrijwilligerswerk bij de Stichting SAM en organiseert activiteiten voor de (oudere) medemens. Haar moeder wil graag weten waar ze de tijd vandaan haalt om dat allemaal te combineren. Als je ook een vraag hebt voor Denise, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en dan leggen presentatoren Mylène en Elbert de vraag voor aan Denise.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Colette Lanser

Gepubliceerd: 27 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×