Gepensioneerde onderwijsman in ‘Door de Mangel’

Maandag 4 maart was de enthousiaste en spontane Denise Lanser de 416e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De Rijsenhoutse geeft voor het tweede jaar fulltime les op haar oude basisschool aan haar eigen kleuterklas. Daarnaast is zij actief bij de Jongeren Stichting SAM en organiseert activiteiten voor ouderen en mensen met een beperking. “Heel leuk om samen met hen te kijken naar de Pramenrace. Dat geeft voldoening”, aldus Denise. Ook handbalt zij in het eerste damesteam van GreenPark Aalsmeer en speelt zij net als haar moeder toneel bij de Rijzenspelers. Denise omschreef zichzelf als creatief, sportief en vrolijk.

Komende maandag 11 maart zal er ook weer een nieuwe gast plaatsnemen achter de microfoon. Denise heeft haar medespeler in ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’, het toneelstuk dat zij binnenkort gaat spelen uitgenodigd. Evert van Putten is een echte onderwijsman. Als onderwijzer werd hij directeur en later bestuurder, maar inmiddels is hij met pensioen. Denise wil graag weten wat hij, naast het toneelspelen nog meer doet nu hij niet meer hoeft te werken.

Als je ook een vraag hebt voor Evert, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en dan leggen presentatoren Mylène en Elbert de vraag voor aan Evert.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Evert van Putten

Gepubliceerd: 4 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×