Herhaling 'Echt Esther' over AI

Oh help, Artificial Intelligence (AI). Kun jij het uitspreken? Donderdag 25 april om 19.00 uur zal een herhaling van een eerder uitgezonden uitzending van ‘Echt Esther’ te horen zijn over dit interessante onderwerp.

Esther Gons en Peter Sparnaaij, radiocollega’s en ondernemers die veel te maken hebben met AI (Kunstmatige Intelligente) schoven aan om iedereen een beetje meer kennis bij te brengen over deze “nieuwe wereld”.

Als je hebt meegeluisterd, dan weet je al meer over AI, ML (Machine Learning) en over algoritmen. Stiekem heb je om goed gebruik te maken van ChatGpt ook een Prompt nodig. Dat is de juiste vraag binnen de juiste kaders, zodat de app precies die informatie kan genereren waar jij naar zocht. Snap je het nog?

Jan Scheele vertelde ons telefonisch dat AI volgens hem het leven van elke ondernemer makkelijker kan maken met de eindeloze toepassingen. Hij nodigde iedereen uit voor het AI-event van NOA in The Beach op dinsdag 30 januari. Dus mocht er weer zo’n evenement van NOA georganiseerd worden, zorg dat je erbij bent.

 

Foto: Esther Sparnaaij

Gepubliceerd: 23 april 2024 om 18:24 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×