Eendjesfeest groot succes ondanks regen

Aalsmeer – Het eendjesfeest op kinderboerderij Boerenvreugd begon met prachtig weer en trok veel bezoekers. Hoewel het ’s middags begon te regenen, bleef de sfeer feestelijk. Kinderen zongen vrolijk mee met de poppenkastvoorstelling ‘Het gele eendje’ in het hooibergtheater. Ze maakten mooie eendjesknutsels, hengelden naar eendjes, telden eitjes, speelden memory en leerden over moedervogels en hun kuikens bij het groot elektro.

De Lions Club verkocht lootjes voor de badeendenrace op 29 juni, waarvan de opbrengst bestemd is voor de inrichting van de educatieve ruimte in het nieuwe pluimveeverblijf. “De opbrengst is essentieel voor de kinderboerderij,” aldus Martine Noordhoek van de Kinderboerderij. Daarnaast werden kleurplaten uitgedeeld voor een wedstrijd. “Kinderen kunnen de kleurplaten ook na het feest nog ophalen en inleveren in de winkel van de kinderboerderij”, voegde Noordhoek toe. Ondanks de regen was het evenement een groot succes en werd er volop genoten.

Gepubliceerd: 28 mei 2024 om 7:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×