Werkzaamheden op en rond Machineweg in volle gang

Aalsmeer – De bouw van de nieuwe rotonde bij de Middenweg is de afgelopen maanden van start gegaan. Zo is er een paalfundering en extra grond aangebracht voor de toekomstige rotonde Middenweg-Machineweg-Catharina Amalialaan. De komende maanden moet de grond rusten om zettingen in de toekomst te voorkomen. Het kruispunt is nu weer open voor verkeer.

Wat gaat er nog meer gebeuren?
Rotonde Middenweg-Machineweg-Catharina Amalialaan: Van 6 tot 15 mei vervangt Stedin de gasleiding rondom de rotonde en wordt voor Pinksteren de binnenkant van de rotonde geasfalteerd.

Rotonde Hornweg afgesloten 16 en 17 mei: Op donderdag 16 en vrijdag 17 mei wordt de rotonde Hornweg voor autoverkeer afgesloten tussen 10:00 en 15:00 uur. Er blijft nog wel een verbinding voor auto’s mogelijk tussen de Hornweg en het zuiden van de Machineweg. Deze verbinding wordt geregeld door verkeersregelaars. Buiten de werktijden is de rotonde weer geopend voor verkeer.

Machineweg afgesloten tussen Japanlaan en Hornweg: Vanaf dinsdag 21 mei 7:00 uur, is de Machineweg tussen de Hornweg en de Japanlaan afgesloten voor een periode van acht weken. De omleiding loopt via de N231, N201 en Middenweg. Fietsers en voetgangers kunnen het werkvak passeren op een strook die hiervoor wordt ingericht.

BouwApp
Om inwoners op de hoogte te houden over het project maakt de aannemer gebruik van de BouwApp. Deze app biedt updates over de voortgang, planning, hinder momenten, omleidingsroutes en stelt inwoners in staat om direct contact op te nemen met de omgevingsmanager. Deze BouwApp is gratis te downloaden in de Playstore/Appstore. Volg het project ‘Reconstructie Machineweg’ in de app. U kunt de voortgang ook volgen via de website: www.debouwapp.nl.

 

 

 

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 8 mei 2024 om 10:17 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×