2500e Rit ANWB AutoMaatje

Aalsmeer – Afgelopen week vierde ANWB AutoMaatje Aalsmeer een mijlpaal: chauffeur Gerard van Gameren (r) voltooide de 2500e rit sinds de start in 2020. Bij terugkomst uit Amstelveen werden Gerard en deelnemer Ben Springer (L) feestelijk onthaald in Aalsmeer. Een gezellige bijeenkomst volgde in de theaterzaal van Zuydveste met vrijwillige chauffeurs, planners en coördinator Huib Vogelaar.

Voor mobiliteit
Gerard geniet van zijn werk als vrijwillige chauffeur, net als zijn collega’s die bijdragen aan de mobiliteit van anderen. AutoMaatje biedt niet alleen medische ritten, maar ook sociale uitjes zoals bezoekjes aan vriendinnen, winkels of clubs.De sportieve zeventiger Ben Springer wandelt graag met de Participe Amstelland wandelclub in het Amsterdamse Bos, mogelijk gemaakt door AutoMaatje. Ondanks zijn goede conditie rijdt Ben zelf geen auto meer.

ANWB AutoMaatje voorziet duidelijk in een behoefte, met meer dan 300 ingeschreven inwoners uit Aalsmeer en Kudelstaart. De dienst helpt minder mobiele mensen actief te blijven. Interesse? Neem contact op via 0297 303141 of info@automaatje-aalsmeer.nl.

Foto: Participe

Gepubliceerd: 2 juli 2024 om 19:19 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×