Wandelen en veilen bij Historische Tuin

Aalsmeer – Museum Historische Tuin heeft een drukke zaterdag voor de boeg. Maar liefst twee activiteiten staan gepland op zaterdag 27 juli. Op de laatste zaterdag van de maand is het weer tijd voor een dorpswandeling in Aalsmeer-Centrum met een enthousiaste en deskundige gids. Zaterdag 27 juli om 13.30 uur vindt deze plaats onder leiding van voormalig schooldirecteur Jan van Veen. Er zijn nog een paar plekjes à € 7,50 beschikbaar bij deze wandeling, te reserveren via de agenda op de website van de Historische Tuin.

Op dezelfde dag staat ook de maandelijkse bloemen- en plantenveiling op het programma. In de prachtige veilingruimte doet de uit de oude Jugendstil veilingklok weer dienst. Hier kunt u ‘bij afslag’ een bos bloemen of kamer- of tuinplanten kopen. De veiling begint zaterdag 27 juli om 15.00 uur. Neem plaats op de tribune en ervaar de spanning tijdens het veilproces. De veilingmeester legt uit hoe het werkt en vertelt interessante anekdotes. Een entreekaartje voor het museum geeft toegang tot de veiling. Museumkaarthouders hebben gratis toegang, evenals kinderen tot 12 jaar.

Deelname uitsluitend na reservering (ook kinderen) via een e-mail naar: coordinator@historischetuinaalsmeer.nl. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, evenals donateurs en museumkaarthouders. De ingang van de Historische Tuin bevindt zich aan het Praamplein in Aalsmeer-Centrum. Meer info: https://www.historischetuinaalsmeer.nl/.

Foto: Museum Historische Tuin

Gepubliceerd: 25 juli 2024 om 8:22 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×