Cursus handboogschieten bij HBV Target

Kudelstaart – Bij handboogvereniging Target op sportpark Calslagen te Kudelstaart zal ook dit najaar weer een cursus worden georganiseerd voor mensen die lid willen worden van deze vereniging. Dit wordt er in tegenstelling tot andere jaren in het najaar géén cursus recurveschieten gehouden maar een ruimere cursus ’traditioneel schieten’ met maximaal 15 cursisten. Deze beginnerscursus is verplicht om eventueel lid te willen worden van HBV Target.

Inloopdag
Op zaterdag 31 augustus aanstaande van 11.00 uur tot 15.00 uur organiseert de vereniging een inloopdag voor mensen die interesse hebben om deze cursus te volgen. Op die dag kunnen zij in de accommodatie van Target kennis maken met bestuursleden, trainers en andere aanwezige leden. Er worden door leden demo’s gegeven van de verschillende soorten bogen.

Uiteraard mag er, onder begeleiding van een trainer, zelf ook geschoten worden. Indien men na het bezoek aan de inloopdag wil inschrijven kan dit middels een inschrijflijst ter plaatse. Kosten voor de cursus zijn 100 euro voor 10 lesavonden op de vrijdagavond en vindt plaats in de accommodatie van Target. De start zal zijn op vrijdagavond 6 september. Info over contributie en Target algemeen op: www.hbvtarget.nl

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 6 augustus 2024 om 8:47 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×