'Door de Mangel' herhaalt uitzending met Bonnie St. Claire

Hoewel het team van ‘Door de Mangel’ van een zomerreces geniet, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 12 augustus kunt u om 19.00 uur luisteren naar een herhaling van een bijzondere aflevering met niemand minder dan Bonnie St. Claire.

Bonnie St. Claire, die zich al meer dan 15 jaar een Aalsmeerse mag noemen, komt al geruime tijd met haar hondjes bij Bianca van der Meer, de hondentrimster, en zo zijn zij vriendinnen geworden. In deze aflevering vertelt de bekende zangeres uitgebreid over haar zangcarrière en haar ontdekking door Peter Koelewijn, die ook haar artiestennaam heeft bedacht. “Ik heet eigenlijk Bonnie Swart en Black was al een veel voorkomende artiestennaam. Uit een stripboek haalde Peter de naam St. Clair en plakte daar om het vrouwelijker te maken een – e- achter”, vertelt de 73-jarige zangeres die ook aangaf voorlopig nog niet met pensioen te gaan. Bonnie omschrijft zichzelf als een mensen-mens, muzikaal en ambitieus. Dit laatste blijkt uit haar wens nog eens met Peter Koelewijn een duet op te nemen.

Is Bonnie nog zenuwachtig voor een optreden en hoe bereidt zij zich daarop voor? Het antwoord op deze vragen en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 6 augustus 2024 om 9:11 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×