Denk mee over het verkeerscirculatieplan

Aalsmeer – De gemeente Aalsmeer werkt aan een nieuw Verkeerscirculatieplan (VCP) voor Aalsmeer en Kudelstaart om de verkeersveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid te verbeteren. Door de groei van beide plaatsen wordt het verkeer steeds drukker, wat om nieuwe maatregelen vraagt. Eerder dit jaar konden bewoners hun ideeën en ervaringen delen, die de basis vormen voor het nieuwe plan.

Op 24 september presenteert de gemeente de eerste conceptmaatregelen van het VCP tijdens een bewonersavond. Hierbij is ruimte voor vragen en discussie. De eerder ingebrachte ideeën zijn gecombineerd met de eigen inzichten van de gemeente. Dit vormt het uitgangspunt voor het VCP, dat richting geeft aan de toekomstige verkeersontwikkeling.

Hoewel niet alle ingebrachte ideeën direct leiden tot maatregelen, blijft het streven een goede balans te vinden tussen bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid. Aanmelden voor de bewonersavond kan via de projectenpagina van het verkeerscirculatieplan op participatie.aalsmeer.nl.

Foto: archieffoto (Gemeente Aalsmeer)

Gepubliceerd: 12 september 2024 om 19:37 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×