‘Door de Mangel’ ontvangt bezige bij Sebastiaan Ramp

In de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was vorige week Tamara Outshoorn-Onos te gast. Zij vertelde openhartig over haar werk op een reguliere basisschool in Rijsenhout en een ‘dovenschool’ in Amsterdam. Ze werd door posters geconfronteerd met gebarentaal en dat leek haar zo interessant dat zij een cursus is gaan doen en uiteindelijk werd gevraagd les te komen geven bij Kentalis. Maar Tamara doet meer, zo zit zij in de Rijsenhoutse Sinterklaas-commissie, rijdt zij motor en is actief bij de scouting. En ooit wil de enthousiaste, gezellige en ondernemende actieveling op knopjes drukken in een pretpark.

Voor komende maandag heeft Tamara ook een opvolger gevonden. Dan schuift Sebastiaan Ramp achter de microfoon als 435 e gast. “Hij is een gezellige bezige bij. Sebastiaan zit in de leiding van de scouting, is onderdeel van een hiketeam en is onderdeel van het bestuur van SPIE, de organisatoren van de Pramenrace. Tamara wil van de Aalsmeerder weten waar hij nou veel energie van krijgt? Maar stiekem wil ze ook weten of het hem nog lukt om op een balkon te klimmen. Daar zit ongetwijfeld een mooi verhaal achter!

Het antwoord op deze vragen en uiteraard meer, hoor je maandag 23 september vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer. Heb jij ook een vraag voor Sebastiaan? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Sebastiaan.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Sebastiaan Ramp

Gepubliceerd: 17 september 2024 om 1:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×