‘Door de Mangel’ ontvangt opnieuw een actieve vrijwilliger

Hij was net een beetje bijgekomen van de Pramenrace toen Sebastiaan Ramp afgelopen maandag aanschoof als 435e gast in ‘Door de Mangel’. Het bestuurslid van SPIE was door zijn voorganger terecht omschreven als een bezige bij. Werkzaam als accountmanager bij de ‘huiskamer van Aalsmeer’ en actief als leider Balou bij de scouting. “Ik zet me graag in als vrijwilliger voor de Aalsmeerse gemeenschap en hoop dat nog heel lang te kunnen blijven doen”, vertelde de sociale, energieke en loyale ras Aalsmeerder.

Voor komende maandag heeft Sebastiaan ook weer een opvolger gevonden. Een andere bezige bij, want Thomas Joore doet ook heel veel vrijwilligerswerk. Ze kennen elkaar via de scouting. Sebastiaan wil graag weten waarom Thomas op al op jong leeftijd op meerdere fronten vrijwillig actief raakte en nog steeds is. Hoe ervaart hij dat?

Het antwoord op deze vragen en uiteraard meer, hoor je maandag 30 september vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer. Heb jij ook een vraag voor Thomas? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag
zelf aan Thomas.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Thomas Joore

Gepubliceerd: 24 september 2024 om 16:36 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×