Kunst en muziek vervlochten in tentoonstelling FAM

Aalsmeer – Het Flower Art Museum presenteert van 6 oktober 2024 tot 19 januari 2025 de tentoonstelling Bloeiende Melodieën, waarin beeldende kunst en muziek samenkomen. Tien kunstenaars, waaronder Teis Albers en Hans Withoos, tonen hun werk dat bloemen en natuur als thema heeft. Hun kunst wordt begeleid door speciaal gecomponeerde muziek van pianist en componist Mike Boddé, die zich liet inspireren door de tentoongestelde werken.

De expositie biedt een unieke ervaring waarin de emoties van de kunstwerken versterkt worden door de muzikale interpretaties van Boddé. Van dramatische klanken tot romantische melodieën, elk kunstwerk krijgt een bijpassende muzikale sfeer. Een extra verrassing is de ‘bonustrack’, die tijdens de tentoonstelling onthuld wordt.

De tentoonstelling biedt een mix van disciplines, waaronder fotografie, schilderkunst en mixed media. Het museum is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen op afspraak buiten deze tijden het museum bezoeken. Meer informatie is te vinden op de website van het museum.

Foto: Teis Albers

Gepubliceerd: 26 september 2024 om 18:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×