Kunstroute Aalsmeer van start met veelzijdig programma

Aalsmeer – De Kunstroute Aalsmeer begint op zaterdag 21 september met een feestelijke opening in de kunsthal van Jachthaven Otto. Het evenement, dat plaatsvindt op 21 en 22 september van 12.00 tot 17.00 uur, biedt een gevarieerd programma voor liefhebbers van kunst, cultuur en gezelligheid.

De opening start om 11.00 uur met een optreden van dorpsdichter Marcel Harting, gevolgd door een dansoptreden van kinderen van Happy2dance. Het close harmony koor The Griffins uit Ouderkerk aan de Amstel zorgt voor een muzikaal intermezzo. Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Cultuurprijs Aalsmeer 2024, die wordt overhandigd door juryvoorzitter en wethouder Willem Kikkert. De genomineerden zijn: Constantijn Hoffscholte, Ilona Brugman, Stichting De Werkschuit en Janna van Zon.

Tijdens het evenement is een digitale catalogus beschikbaar met alle informatie over de deelnemende kunstenaars en activiteiten. De Kunstroute belooft een inspirerend weekend te worden voor iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 18 september 2024 om 17:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×