'Mark en Eric Show' neemt groots afscheid met 24-uurs Glazen Huis

Aalsmeer – Na zeven jaar vol succesvolle uitzendingen en een ongekende impact in Aalsmeer, zal de geliefde ‘Mark en Eric Show’ op Radio Aalsmeer haar tijdperk op een spectaculaire manier afsluiten. Presentatoren Mark Simoons en Eric Spaargaren, vergezeld door Kees Sparnaaij en Danny Kesting, organiseren een bijzondere 24-uurs radioshow vanuit een glazen huis op het Raadhuisplein in Aalsmeer. Het evenement heeft als doel geld in te zamelen voor Kinderboerderij ‘Boerenvreugd’, om deze voor alle kinderen toegankelijk te maken.

De opbrengst van de marathonuitzending zal worden gebruikt om de speeltuin van Kinderboerderij ‘Boerenvreugd’ te verbeteren, zodat deze nog toegankelijker wordt voor álle kinderen, inclusief kinderen met een handicap. Tijdens de show, die plaatsvindt van 11 oktober 17.00 uur tot 12 oktober 17.00 uur, kan het publiek donaties doen, liedjes aanvragen tegen betaling of bijdragen aan georganiseerde acties. Aan het einde van de show wordt bekendgemaakt hoeveel geld er is opgehaald en hoe Aalsmeer de kinderboerderij kan helpen met hun droom.

De festiviteiten beginnen op 11 oktober om 17.00 uur met een officiële aftrap door de burgemeester van Aalsmeer. Daarna opent de band Lifeblood het avondprogramma dat tot middernacht duurt op het Raadhuisplein. Gedurende 24 uur zullen luisteraars en bezoekers worden getrakteerd op een gevarieerd programma met optredens en bezoeken van lokale helden en ‘vrienden van de show’. Alles wat fans gewend zijn van de ‘Mark en Eric Show’, maar dan non-stop en live vanaf het plein.

De feestelijke show is niet alleen te volgen via Radio en TV Aalsmeer, maar ook live te aanschouwen op het Raadhuisplein. De horeca zorgt voor drank- en sanitaire voorzieningen, waardoor het publiek van alle gemakken is voorzien tijdens dit bijzondere evenement.

Mark, Eric, Kees en Danny nodigen lokale bedrijven uit om bij te dragen als sponsor. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via markeneric@radioaalsmeer.nl voor meer informatie. Iedereen die wil bijdragen is welkom, van bedrijven tot volwassenen en kinderen! Voor het laatste nieuws over het evenement kunt u de social media kanalen van de Mark en Eric Show volgen.

Gepubliceerd: 25 september 2024 om 20:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×