Ontmoeting bij een hapje en drankje in Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – In het Buurthuis Hornmeer kun je de komende weken terecht voor een aantal speciale activiteiten. Bij elke activiteit kun je genieten van gezelligheid en daarbij een hapje en een drankje. Het Buurthuis is open voor iedereen in Aalsmeer, niet alleen voor mensen uit de wijk. Aan jong en oud wordt gedacht, bij de komende evenementen.

Kunstroute Aalsmeer
Buurthuis Hornmeer verwelkomt voor het eerst de Kunstroute Aalsmeer! Maar liefst acht Oekraïense kunstenaars exposeren in het Buurthuis. Zij tonen hun werken, waaronder schilderijen, keramiek en beeldende kunst. Laat je inspireren door hun levensverhalen, die schitterend zijn vertaald naar indrukwekkende kunstwerken. Ondersteund door de Strong Through Art foundation krijgen de kunstenaars een kans hun verhaal te vertellen. Tijdens de kunstroute is er ook live muziek en gelegenheid voor een gezellige pauze met een drankje. Kinderen zijn van harte welkom om samen met de volwassenen te komen kijken en genieten!

Nationale Burendag
Vier Nationale Burendag op zaterdag 28 September in het Buurthuis Hornmeer. We trakteren de buurt op een gratis ontbijt voor iedereen uit de omgeving. Kom gezellig samen met je buren en bekenden en geniet van een heerlijke start van de dag. Het ontbijt begint om 10:00 uur, mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren. Aanmelden is nodig via activiteitenhornmeer@gmail.com of schrijf je in op de lijst in het Buurthuis Hornmeer.

Na het ontbijt organiseren we een gratis puzzeltocht van 11:00 tot 14:00 uur. Deze tocht is een leuke manier om met het gezin door de wijk te wandelen, met spannende puzzels en een verrassing aan het einde. Aanmelden is niet nodig. Vergeet niet de kleurplaat in te leveren, die de kinderen op de Braderie van 7 september hebben ontvangen.

Gedurende de dag zijn er ook activiteiten voor de kinderen, zoals een stormbaan en springkussen, waar ze gratis op kunnen spelen. Kom langs, geniet van een gezellig drankje in het Buurthuis, samen met je gezin en de buurt.

Buurtmaaltijd
Na de zomerstop starten we nu weer met de maandelijkse Buurtmaaltijd. Op dinsdag 24 september is iedereen van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd bestaande uit een voorgerecht, pasta als hoofdgerecht en een smakelijk dessert, inclusief een frisdrankje voor slechts €7,50 per persoon. Aanmelden is noodzakelijk, dus meld je aan via activiteitenhornmeer@gmail.com of schrijf je in op de lijst in het Buurthuis Hornmeer.

Rabo Clubsupport
De vrijwilligers van Buurthuis Hornmeer zetten zich bij al deze activiteiten belangeloos in om zo mensen met elkaar in contact te brengen. Het Buurthuis kan alle hulp gebruiken om in de toekomst met deze activiteiten door te gaan. Stem daarom via de Rabo Clubactie op Buurthuis Hornmeer zodat er financiële middelen zijn om zowel het Buurthuis te onderhouden en verbeteren en leuke activiteiten te organiseren. Stemmen kan nog tot en met 24 september via de app of website van de Rabobank.

 

We hopen je te zien op deze gezellige en inspirerende dagen in Buurthuis Hornmeer

Foto: Buurthuis Hornmeer

Gepubliceerd: 16 september 2024 om 9:33 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×