Open Avond Techniek Driedaagse in De Kwakel

Aalsmeer – Op donderdag 10 oktober vindt de Open Avond van de jaarlijkse Techniek Driedaagse plaats in De Kwakel. Van 17.00 tot 20.30 uur zijn ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden welkom om kennis te maken met de wereld van de techniek. Tijdens het evenement kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops, zoals het metselen van een muurtje, het leggen van straatwerk of het programmeren van een robot.

De Techniek Driedaagse trekt jaarlijks zo’n 4.000 leerlingen uit de regio, waaronder Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn, die onder begeleiding van lokale technici en vrijwilligers kennismaken met technische beroepen en innovaties. De Open Avond biedt de kans om samen met kinderen de veelzijdige mogelijkheden van techniek te ontdekken en meer te leren over opleidingen en carrièrekansen in deze sector.

Het evenement wordt gehouden bij Switch Datacenters aan de Mijnsherenweg 12. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.technetamstelenvenen.nl.

Foto: TechNet Amstel & Venen

Gepubliceerd: 30 september 2024 om 21:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×