Ruben Spaargaren te gast bij 'Business Lounge'

Op woensdag 11 september 2024 ontvangt Erik Verbeek in het radioprogramma ‘Business Lounge’ een zeer bijzondere gast: Ruben Spaargaren. Ruben is net teruggekeerd uit Parijs, waar hij schitterde tijdens de Paralympische Spelen. Met zijn onuitputtelijke doorzettingsvermogen en indrukwekkende prestaties is hij vastberaden om over vier jaar de absolute top te bereiken.

In de uitzending deelt Ruben zijn ervaringen van de Paralympics, de uitdagingen die hij heeft overwonnen en zijn ambitieuze plannen voor de toekomst. Maar Ruben beseft dat hij zijn doelen niet alleen kan bereiken. Hij doet dan ook een dringende oproep aan het Aalsmeerse bedrijfsleven: “Samen kunnen we iets groots bereiken.” Hij zoekt steun van lokale ondernemers om zijn droom werkelijkheid te maken en Aalsmeer op de wereldkaart te zetten.

‘Business Lounge’ is hét radioprogramma waarin ondernemerschap, innovatie en lokale initiatieven centraal staan. Het programma biedt een platform voor ondernemers, beleidsmakers en visionairs om hun verhaal te delen en elkaar te inspireren. De uitzending met Ruben Spaargaren belooft een mix te worden van persoonlijke verhalen, inspiratie en een blik op de toekomst van de Nederlandse sport.

Stem op 11 september af op Radio Aalsmeer en mis dit bijzondere gesprek niet! De uitzending begint om 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Radio Aalsmeer.

Radio Aalsmeer – Waar lokaal talent en ondernemerschap samenkomen.

Foto: Mathilde Dusol (ParaNieuws)

Gepubliceerd: 3 september 2024 om 22:48 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×