Verkeersmaatregelen rondom Braderie Aalsmeer op 7 september

Aalsmeer – Op zaterdag 7 september vindt de jaarlijkse braderie plaats in Aalsmeer Centrum. Bezoekers kunnen vanaf 10.00 uur genieten van diverse kraampjes, foodtrucks en optredens in de Zijdstraat, Molenplein, Marktstraat, Dorpsstraat en een deel van de Schoolstraat. Voor kinderen zijn er spelletjes georganiseerd door Scouting Tiflo op het Molenplein en diverse activiteiten naast de bibliotheek in de Marktstraat.

In verband met de opbouw van de braderie is er een parkeerverbod ingesteld van vrijdagavond 6 september 21.00 uur tot zaterdag 7 september 19.00 uur in bepaalde straten. Overtreders riskeren een wegsleepboete. Parkeren kan onder andere in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer.

Op de dag zelf zijn diverse wegen afgesloten, waaronder de Marktstraat, Schoolstraat en delen van de Dorpsstraat. Verkeersregelaars zullen het verkeer begeleiden. Bezoekers wordt aangeraden rekening te houden met extra drukte en omleidingen in het centrum van Aalsmeer. Het Zorgcentrum is die dag alleen via het Praamplein bereikbaar.

Gepubliceerd: 4 september 2024 om 7:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×