Werkgroep zoekt deelnemers voor veilig buitengebied

Aalsmeer – Het Platform Veilig Ondernemen roept ondernemers en bewoners in het buitengebied op om deel te nemen aan een werkgroep die zich richt op het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid. Dit initiatief volgt op een recent uitgevoerde enquête onder bewoners en ondernemers, die waardevolle inzichten heeft opgeleverd over de huidige situatie en de behoeften in het gebied.

De werkgroep maakt deel uit van de bredere aanpak “Veilig Buitengebied”, waarin de gemeente Aalsmeer samenwerkt met politie, brandweer en natuurbeschermingsorganisaties om criminaliteit en andere problemen in het buitengebied tegen te gaan. Het doel is om gezamenlijk oplossingen te ontwikkelen en de leefomgeving veiliger en schoner te maken.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een eerste bijeenkomst op dinsdag 17 september van 09.30 tot 10.30 uur in het gemeentehuis van Aalsmeer. Voor deelname of meer informatie kan contact worden opgenomen met Moniek van Egteren via 06-26 68 18 11. U kunt appen of bellen. Of stuur een mail naar: moniek.vanegteren@pvo-amsterdamamstelland.nl

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 6 september 2024 om 20:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×