Wilma Spaargaren in ‘Door de Mangel’

Vorige week was Suzanne Buskermolen de eerste gast in het nieuwe radioseizoen. Zij staat in Kudelstaart bekend als ‘Kapper Suus’. De kapsalon van de geboren Limmense staat in de tuin van haar schoonouders. Een prominente plek nemen de scharen van haar moeder in, die ook kapster was. Dat was ook het voorwerp dat zij meenam. Zij noemde zichzelf sociaal, creatief en zorgzaam.

Ook in het 11e seizoen geeft de gast het stokje door aan iemand anders. Suzanne heeft Wilma Spaargaren gevraagd als 433e gast in de Aalsmeerse talkshow. “Wilma al heel lang een klant van mij en ik kan altijd alles met haar bespreken. Zij met mij, maar ik ook met haar. Ze luistert echt en dat is tegenwoordig bijna zeldzaam lijkt het wel.” Suzanne wil graag tips van haar voor als je het roer om wilt gooien. Zoals gezond eten en sporten. Hoe pak je dat het beste aan, en wat was haar pad daarin? Het antwoord op deze vraag en uiteraard meer, hoor je maandag 9 september vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer. Heb jij een vraag voor Wilma? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Wilma.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 september 2024 om 19:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×