Cursus digitale zorgzaken regelen

Aalsmeer – Op vrijdag 13 september start in de Bibliotheek Aalsmeer de cursus Digivitaler. Tijdens deze cursus leer je hoe je beter om kunt gaan met onderdelen van zorg die steeds vaker (ook) digitaal zijn. Je ontdekt hoe je eenvoudig en veilig je gezondheidszaken online kunt regelen. Hoe vind je online en via apps handige en betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte? Hoe stel je online vragen, vraag je online herhaalrecepten aan en hoe videobel je met de dokter? Dit alles komt aan bod bij de cursus.

Ook is er aandacht voor het patiëntenportaal van de huisarts of het ziekenhuis. Je leert hoe je hierop inlogt en hoe je je medische gegevens bekijkt. De cursus wordt gegeven in samenwerking met AmstellandZorg en SeniorWeb. Tijdens een van de bijeenkomsten is er een arts van AmstellandZorg aanwezig om te laten zien hoe digitale zorg in de praktijk werkt.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Anton Furnée via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl of bel 020-54555 56. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek Amstelland.

Waar en wanneer?
Bibliotheek Aalsmeer – Marktstraat 19 in Aalsmeer
Vrijdag 13, 20 en 27 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Kijk voor meer informatie op https://www.digivitaler.nl

Gepubliceerd: 11 september 2024 om 11:23 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×