‘Door de Mangel’ ontvangt verpleegkundige Serra

Uitstekend voorbereid kwam afgelopen maandag Bob Hoogenboom naar de studio als 438e gast in ‘Door de Mangel’. De 23-jarige Aalsmeerder is opgegroeid in Burgerveen, maar was al veel te vinden in Aalsmeer: voor school, scouting en vrienden. Begonnen als timmerman, maar inmiddels studerend met de intentie om games te gaan ontwikkelen. Daarvoor moet je creatief zijn en dat is Bob ook op andere vlakken. “Ik ben continu bezig met dingen maken”, vertelde Bob die als bijbaantje schoonmaakt bij een supermarkt. Hij omschreef zichzelf als: enthousiast, spontaan en ondanks hij ook wel van een drankje houdt als nuchter. 

Bob vond het leuk om een opvolger te zoeken en vroeg meerdere vrienden. De eerste die positief reageerde was zijn beste vriendin Serra Lipplaa. “Ik deel bijna alles met haar. Zij is ook altijd bezig met werk, studie, scouting en tussendoor nog een sociaal leven”, aldus Hoogenboom. Serra studeert verpleegkunde en werkt daarnaast bij Stichting Ons Tweede Thuis. Ondanks dat zij veel met elkaar delen, wil Bob toch graag van haar weten wat het meest memorabele moment uit hun vriendschap is. “En ze moet daar niet te diep over nadenken”, gaf Bob mee. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer hoor je maandag 21 oktober vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer. Heb jij ook een vraag voor Serra? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Serra.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Serra Lipplaa

Gepubliceerd: 15 oktober 2024 om 10:09 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×