‘Door de Mangel’ op herhaling met Wilco Hoogeveen

Zodra de 21-jarige Kudelstaartse leerling verpleegkundige Serra Lipplaa de studio betrad op maandag 21 oktober was het gezellig. Als 439e gast in ‘Door de Mangel’ vertelde ze over haar jeugd en haar opleiding. Zij is werkzaam bij Ons Tweede Thuis, loopt stage bij de thuiszorg in Hoofddorp en studeert verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden. In de toekomst wil zij misschien wel op de ambulance werken, al sluit zij een carrière op de Eerste Hulp ook niet uit. Serra noemde zichzelf: nieuwsgierig, gezellig en zorgzaam. Terugluisteren van deze gezellige uitzending kan via radioaalsmeer.nl

Natuurlijk heeft Serra ook een opvolger gezocht en gevonden. Floor Beekman kent zij al bijna haar hele leven. Serra wil van haar weten waar zij echt blij van wordt. Echter moet Floor een weekje wachten, want eerst is er vanwege de herfstvakantie op 28 oktober een herhaling te horen.

Dan wordt de uitzending van 18 september 2023 met Wilco Hoogeveen, de creatieve, efficiënte en drukke eigenaar van ‘Turf Aalsmeer’, opnieuw uitgezonden. De naam van zijn bedrijf komt van zijn achternaam en van de Westeinder die ontstaan is door het turfsteken. Hij heeft o.a. meerdere escaperooms bedacht en probeert zijn boterham te verdienen met dit soort belevenissen. Wilco vindt Aalsmeer een heerlijke plek om te ondernemen.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ton van Eenennaam

Gepubliceerd: 22 oktober 2024 om 15:33 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×