Game ontwikkelaar Bob Hoogenboom in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was de student bouwmanagement en vastgoed Bram Korzelius te gast in het Aalsmeerse praatprogramma ‘Door de Mangel’. De vraag “Hoe hou jij de boot omhoog?” van zijn voorganger bleek te gaan over een onfortuinlijk zeiltochtje op de Poel waarbij zijn scoutingboot omsloeg. Naast zijn studie doet Bram ook aan boogschieten en heeft een bijbaantje als magazijnmedewerker. Hij omschreef zichzelf als: enthousiast, aardig en ondernemend.

De opvolger die Bram heeft uitgezocht komt maandag 14 oktober naar de studio. We maken dan kennis met een van zijn beste vrienden: Bob Hoogenboom. Zij kennen elkaar via de scouting en Bram omschrijft hem als een ingeburgerde Aalsmeerder; Bob woont namelijk nog niet zo lang in ons bloemendorp. Hij is een aantal jaar timmerman geweest, maar heeft inmiddels een bachelor-studie game development opgepakt. Bram wil van Bob weten waar mensen bij hem pas achter komen nadat ze hem hebben leren kennen. ‘

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer hoor je maandag 14 oktober vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer. Heb jij ook een vraag voor Bob? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Bob.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 oktober 2024 om 9:01 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×