Gemeente Aalsmeer zet mantelzorgers in het zonnetje

Aalsmeer – Op zondag 10 november wordt de Dag van de Mantelzorg gevierd. De gemeente Aalsmeer toont haar waardering voor mantelzorgers door hen jaarlijks een cadeaukaart te sturen. Mantelzorgers die geregistreerd staan bij Mantelzorg & Meer ontvangen deze kaart automatisch. Niet alle mantelzorgers zijn echter bekend bij deze organisatie. Daarom worden mantelzorgers die nog geen contact hebben met Mantelzorg & Meer opgeroepen zich aan te melden via de website of per e-mail. Aanmeldingen die vóór 15 oktober 2024 binnenkomen, komen in aanmerking voor de cadeaukaart.

Van 5 tot en met 14 november organiseert Mantelzorg & Meer diverse activiteiten en workshops voor mantelzorgers. Ingeschreven mantelzorgers zijn al geïnformeerd, maar nieuwe deelnemers kunnen zich nog aanmelden en meedoen.

Mantelzorg & Meer biedt kosteloze ondersteuning aan mantelzorgers in de regio. Zij helpen met advies, cursussen, gespreksgroepen en de inzet van vrijwilligers. De gemeente Aalsmeer subsidieert deze diensten om mantelzorgers zo goed mogelijk te ondersteunen. Meer informatie is te vinden op www.mantelzorgenmeer.nl.

Foto: aangeleverde foto

Gepubliceerd: 1 oktober 2024 om 21:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×