Historisch Aalsmeer bruist van de activiteiten

Aalsmeer – Het is een drukke periode voor medewerkers, vrijwilligers en volgers van de stichting Historisch Aalsmeer. Na een uitverkochte donateursavond vol historische films, staan er deze week weer diverse evenementen op het programma in museum Historische Tuin. Cultuurliefhebbers en bloemenfanaten kunnen hun hart ophalen.

Tentoonstelling Kleur & Classics verlengd
De tentoonstelling *Kleur & Classics*, met bijna honderd vazen snijhortensia’s, loopt sinds 11 oktober en trok al veel bezoekers. Vanwege de populariteit is deze verlengd tot zondag 27 oktober. De prijswinnaars van de vak- en publieksjury zijn inmiddels bekend.

Weekend van het Aalsmeerse Boek
Komend weekend vindt de eerste editie van het *Weekend van het Aalsmeerse Boek* plaats. Reint Baarda geeft een uitverkochte lezing op vrijdagavond, terwijl Peter Prochazka en Henk van Leeuwen op zondag 27 oktober hun bijzondere boekenverzameling presenteren.

Veiling en verkoopdag
Op zaterdag 26 oktober is de maandelijkse bloemen- en plantenveiling. De verkoopdag najaar vindt plaats op zaterdag 2 november. Meer informatie is te vinden op de website van de Historische Tuin.

 

Foto: Historisch Aalsmeer

Gepubliceerd: 22 oktober 2024 om 20:31 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×