Korting op regenton als onderdeel van Nationale Klimaatweek

Aalsmeer – Inwoners van de gemeente Aalsmeer kunnen tot 17 november profiteren van een speciale actie om drinkwater te besparen. Wie een tuin heeft en snel een regenton aanschaft, krijgt €50 korting van de gemeente. De actie geldt voor zowel Aalsmeer als Kudelstaart, en er kan één regenton per adres worden aangeschaft. De korting is persoonlijk en niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.

Regenwater opvangen met een regenton is een milieuvriendelijke manier om water te besparen en planten te verzorgen. Regenwater is zachter dan drinkwater en beter voor de planten. Bovendien leidt het gebruik van regenwater tot een lagere waterrekening.

De actie maakt deel uit van de Nationale Klimaatweek, die plaatsvindt van 11 tot en met 17 november 2024. Tijdens deze week zijn er door heel Nederland activiteiten gericht op het tegengaan van klimaatverandering. Meer informatie over de actie en een stappenplan voor het installeren van een regenton is te vinden op de website van de gemeente Aalsmeer.

Foto: aangeleverd

Gepubliceerd: 15 oktober 2024 om 21:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×