'That's Life' met Seringenpark, Bloeiende Melodieën en meer

Vrijdag 18 oktober om 20.00 uur is er weer twee uur ‘That’s Life’, het kunst- en cultuurprogramma. Deze uitzending van Jenny Piet en Adrie de Rooij gaat onder andere over het Seringenpark. Dick Maarsen en Hansje Havinga komen namens een enorme enthousiaste groep vrijwilligers vertellen over het park wat weer in oude traditie wordt teruggebracht. Seringen die in de jaren waren verdwenen komen weer terug, daar is zelfs een reis naar Canada voor gemaakt. Sinds de stichting is opgericht laat het onderhoud zien hoe mooi een park kan shinen. Hoog tijd om deze mensen en het park in het zonnetje te zetten.

Ook aandacht voor het Flower Art Museum waar vorig weekend de nieuwe expositie Bloeiende Melodieën is geopend. Mike Boddé componeerde de muziek bij 9 verschillende kunstwerken/kunstenaars. Een echte aanrader om te gaan kijken en luisteren.

Een nieuw gezicht in het bestuur van FAM is voorzitter Koos van Geest. Hij komt vertellen wat dit museum hem brengt, maar ook zeker de bezoekers de komende 3 maanden.

Ook te zien in de expositie is werk van Rens Dekker waar het omgekeerde eigenlijk van toepassing is. Rens maakt prachtige platencovers voor artiesten als Ilse DeLange, Duncan Laurence en nog veel meer, maar de muziek komt naar hem toe.

Een bonus aan deze expositie die echt spraakmakend is en je gezien moet hebben wat een kwaliteit in 1 expositie in ons mooie Aalsmeer.

Natuurlijk met muziek in stijl van de onderwerpen en het programma!

Kijk vooral mee via uw TV omdat er heel veel te zien is.

Foto: Teis Albers - Wide Awake II

Gepubliceerd: 14 oktober 2024 om 16:46 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×