Uithoornse bedankt Mammapoli-team van Ziekenhuis Amstelland

Aalsmeer – Eefje van Dijk uit Uithoorn heeft onlangs haar dankbaarheid geuit aan het team van de Mammapoli van Ziekenhuis Amstelland. Via de Wensbank, een initiatief van het ziekenhuis, wilde Eefje het team speciaal bedanken voor hun zorg en steun tijdens haar behandeling. In samenwerking met de Vermaat Groep werd een feestelijke lunch georganiseerd, waarbij Eefje het team bestaande uit verpleegkundigen, chirurgen, oncologen en radiologen toesprak. Ze sprak vol emotie over hoe zij de moeilijke periode mede dankzij hen heeft doorstaan: “Jullie zijn niet alleen deskundig, maar ook lief, en zorgden voor een thuisgevoel,” aldus Eefje.

In het kader van de Internationale Borstkankermaand organiseert Ziekenhuis Amstelland op 23 oktober een informatieochtend over externe borstprotheses. De bijeenkomst biedt ruimte om vragen te stellen en in contact te komen met het mammateam.

De Wensbank van Ziekenhuis Amstelland maakt regelmatig wensen van patiënten en medewerkers waar, met als doel niet alleen medische zorg, maar ook een positieve bijdrage aan de regio te leveren.

Gepubliceerd: 9 oktober 2024 om 21:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×